Adress:

Skellefteå Måleri & Golv AB
Brogatan 27
931 62 Skellefteå

Frågor?

info@skemg.se

Telefon:

070-627 04 36

 

 

Fogfria golv

Fogfria golv

Skellefteå Måleri & Golv har idag utbildad personal med den senaste tekniken och utrustningen för att tillverka Fogfria Golv.

Fogfria Golv är ett massagolv utan fogar som tål hög belastning och stora påfrestningar och passar bra i offentlig miljö, industi och verkstad, skolor och sjukhus.
Golven går  att kombinera med olika färger och utseenden.

Det finns många fördelar med fogfria golv                     
Det är hygieniskt, lättstädat och extremt tåligt både när det gäller kemikalier och fysisk belastning. Ytterligare en fördel är att golvet kan göras självutjämnande, det vill säga att det ”flyter ut” vid läggningen och ger ett jämnt och slätt resultat. Appliceringen av ett fogfritt golv sker snabbt, det tar bara någon eller några dagar innan golvet kan användas.

Fogfria golv kan installeras på betong, asfalt, trä och metall. Produktgruppen har också en stor variation i både egenskaper och funktion. Detta innebär att fogfria golv kan användas i många skiftande miljöer med olika krav på funktion och estetik.

Offentliga miljöer som exempelvis sjukhus, kontor eller skolor behöver ett slitstarkt golv. Vid behov kan golvet till exempel göras ljuddämpande och mer estetiskt tilltalande genom dekorativa färger och mönster.

Vårt marknadsområde är Skellefteå kommun i Västerbotten

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Begär kostnadsförslag

Kontakta oss

Skellefteå Måleri & Golv

Adress:
Brogatan 27, 931 62 Skellefteå

Telefon:
0910-106 92

E-post:
info@skemg.se

Du glömmer väl inte ROT Avdraget?

ROT-avdraget gäller både utvändiga och invändiga arbeten på småhus och sommarstugor samt invändiga arbeten i bostadsrätter. Skattereduktionen gäller för individen, inte fastigheten, och kan därför fördelas mellan permanentbostad och fritidshus

KontaktAnvänd gärna vår formulär vid kontakt

Namn:*
E-post:*
Telefon:*
Företag/Förening:
Önskar offert angående:
Meddelande:
Word Verification: