Industrimålning & Golv

Industri

Vi har personalen, kompetensen och utrustningen för att genomföra målningsprojekt i olika miljöer. Alla våra projekt kvalitets- och miljösäkras och uppfyller kraven.

Industrimålning

Industri-målning

Vi har personalen, kompetensen och utrustningen för att genomföra målningsprojekt i olika miljöer. Alla våra projekt kvalitets-och miljösäkras och uppfyller kraven.

Vi målar allt inom industri och företag, exempelvis målning och vävsättning av kontor, målning av lager- och industrilokaler med mera. Inför målning av industrilokaler utförs noggrann tvättning och rengöring för att uppnå ett bra slutresultat.

Järnkonstruktioner som utsätts för stora påfrestningar i form av väderlek och nötningar behöver ett starkt skydd för att öka livslängden. Rostskyddsmålning kräver erarenhet och kompetens när det gäller val av rostskyddsfärg och utförande. Vi har många års erfarenhet av grundning, målning, underhåll och renoveringsmålning med rostskyddsteknik.

Vi kan ta emot större produktioner som exempelvis containrar, brobalkar, maskiner etc. för blästring och rostskyddsbehandling.

Fogfria golv

Skellefteå Måleri & Golv har idag utbildad personal med den senaste tekniken och utrustningen för att tillverka Fogfria Golv.

Fogfria Golv är ett massagolv utan fogar som tål hög belastning och stora påfrestningar och passar bra i offentlig miljö, industi och verkstad, skolor och sjukhus.
Golven går att kombinera med olika färger och utseenden.
Det finns många fördelar med fogfria golv

Det är hygieniskt, lättstädat och extremt tåligt både när det gäller kemikalier och fysisk belastning. Ytterligare en fördel är att golvet kan göras självutjämnande, det vill säga att det ”flyter ut” vid läggningen och ger ett jämnt och slätt resultat. Appliceringen av ett fogfritt golv sker snabbt, det tar bara någon eller några dagar innan golvet kan användas.

Fogfria golv kan installeras på betong, asfalt, trä och metall. Produktgruppen har också en stor variation i både egenskaper och funktion. Detta innebär att fogfria golv kan användas i många skiftande miljöer med olika krav på funktion och estetik.

Offentliga miljöer som exempelvis sjukhus, kontor eller skolor behöver ett slitstarkt golv. Vid behov kan golvet till exempel göras ljuddämpande och mer estetiskt tilltalande genom dekorativa färger och mönster

Lång erfarenhet

Hos oss finns erfarna målare och golv/mattläggare för nybyggnationer och renoveringar och industrimålning. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små.

Vårt marknadsområde är främst Skellefteå Kommun i Västerbotten.

Frågor, funderingar eller bara nyfiken?

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer, fyll i dina uppgifter här bredvid så återkopplar vi till dig snarast möjligt.