Målning av

Offentliga miljöer

Vi åtar oss uppdrag både hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar, organisationer, kommuner och företag

Trapphus, källare, tvättstugor

Funderar du eller din bostadsrättsförening på att måla om trapphuset, källaren eller tvättstugan? Genom att måla om trapphusen på ett genomtänkt sätt höjer ni värdet på era bostadsrätter och fastigheten. Vi åtar oss alla uppdrag som rör offentliga miljöer, allt från trapphus, samlingslokaler eller andra utrymmen.

När folk går i trapporna skapas ett naturligt slitage på trappstegens ytor, något som väggar klarar sig undan. Det är därför speciellt att måla trapp. Dels behöver färgen verkligen sätta sig och dels behöver man använda en slitstark färg.

Vi lägger stor vikt på en bra grund

Vi utför trappmålning och målning av andra offentliga lokaler enligt konstens alla regler och på ett yrkesmässigt sätt. Defekter och skavanker kan inte döljas med färg.

Ett dåligt underarbete försämrar resultatet och hållbarheten avsevärt. Därför lägger vi ned mycket tid på att få till en riktigt bra grund.

Lång erfarenhet

Hos oss finns erfarna målare och golv/mattläggare för nybyggnationer och renoveringar och industrimålning. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små.

Vårt marknadsområde är främst Skellefteå Kommun i Västerbotten.

Frågor, funderingar eller bara nyfiken?

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer, fyll i dina uppgifter här bredvid så återkopplar vi till dig snarast möjligt.