Alla typer av invändig målning

Inomhus-målning

Vi utför all typ av inomhusmålning i hemmet, fritidshuset, lokalen eller arbetsplatsens alla rum. Självklart arbetar vi med flera olika tekniker som anpassas efter behov.

Målning inomhus

Målning inomhus innefattar bl.a målning av väggar, tak, lister, dörrar, fönster, möbler, rum, kök, badrum, källarutrymmen och garage. Med vår samlade erfarenhet kan vi ge goda råd och rekommendera rätt material och teknik.

Innan uppdraget påbörjas gör vi alltid en kostnadsfri besiktning av det som ska utföras, dvs vi kommer ut till dig och går igenom uppdraget. Tillsammans kollar vi på underlag, ytskikt mm.

Underarbetet är den viktigaste delen för ett bra resultat

Målning är inte bara det ytskikt vi ser. Underarbetet är avgörande för hur helheten kommer att upplevas, och en stor del av målnings arbetet består av spackling och slipning. Ofta är det här man kan se skillnaden mellan ett bra och ett dåligt utfört arbete.

Det är många beslut som måste tas innan projektet kan påbörjas. Kontakta oss om du vill ha tips och råd.Bland våra uppdragsgivare finns allt från myndigheter, större och mindre företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar,

Lång erfarenhet

Hos oss finns erfarna målare och golv/mattläggare för nybyggnationer och renoveringar och industrimålning. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små.

Vårt marknadsområde är främst Skellefteå Kommun i Västerbotten.

Frågor, funderingar eller bara nyfiken?

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer, fyll i dina uppgifter här bredvid så återkopplar vi till dig snarast möjligt.