Förnya hemmet med en fondvägg

Tapetsering

Är du sugen på att förnya ditt hem och ge det en ny stil? Ett enkelt sätt att göra detta är att ändra färgen på väggarna eller kanske satsa på en fondvägg som drar blickarna till sig.

Tapetsera om

Som erfarna hantverkare med många års erfarenhet inom detta hantverk så ser vi inte detta som ett vanligt yrke utan vi brinner verkligen för tapetsering. Om du som privat eller företagskund är sugen på att förnya din bostad alternativt kontor samt att ge det mer stil, då är det enkelt att ordna det genom att ändra färgen på dina väggar.

Du kan till exempel göra det genom att satsa på en fondvägg, en fondvägg kommer uppmärksamma ditt kontor/bostad på ett sätt som kommer öka trivseln när du vistas i det rummet.

Professionell hjälp med tapetsering

Hos oss på Skellefteå Måleri & Golv jobbar enbart erfarna målare, professionella hantverkare med bred kunskap om tapet och färg. Avancerad tapetsering med väv, fototapet, microlit och fondvägg. Tapetsering är en konst i sig som kräver vissa kunskaper och mycket erfarenhet för att få ett riktigt lyckat resultat.

Så kontakta oss för professionell hjälp med tapetsering. Vi vet vilket underarbete krävs, hur mönstret ska sättas, vilket lim tapetens material kräver och mycket, mycket mer.

Lång erfarenhet

Hos oss finns erfarna målare och golv/mattläggare för nybyggnationer och renoveringar och industrimålning. Vi klarar stora jobb men glömmer aldrig glädjen i de små.

Vårt marknadsområde är främst Skellefteå Kommun i Västerbotten.

Frågor, funderingar eller bara nyfiken?

Tveka inte på att kontakta oss om du vill veta mer, fyll i dina uppgifter här bredvid så återkopplar vi till dig snarast möjligt.